Trommer, sang og dans

Play 'n Drum percussion trio • Trommer, sang og dans
DRUMS.DK
Play ‘n Drum percussion trio

Jeg har levet af at lave kulturformidling, teater, trommer, sang og dans siden firserne…
… og gør det det fortsat med den største fornøjelse, glæde og engagement!

Trommedans, koncert og foredrag

Du kan engagere mig på i forskellige “koncepter” som f.eks:

 • Jeg optræder med percussion koncert, og laver trommedansworkshops med trommetrioen Play ‘ Drum (Niels Kilele, Kjeld Friis og Mads Bischoff). Jeg laver også teambuilding sessions med trommer og dans (tidligere bla. Nordea, Kjeldsen småkager, DONG energy, Vestas, Hempel skibsfarver og mange andre)
 • Du kan også hyre mig alene til det mindre arrangement.
  Som afrikansk danser (og kulturformidler) er jeg bla. tilknyttet Mellemfolkeligt Samvirkes foredragsordning, og “Huskunstner-ordningen” i Region SYD.
 • Jeg holder også foredrag om mine mangeårige erfaringer med afrikansk trommemedicin og dans (Bla. Helligåndskirken i Hasle og på Gøglerproduktionsskolen i Århus)
 • Jeg har praktiseret det østafrikanske sprog Swahili tilstrækkeligt til at jeg tolker for Congolesiske flygtninge m.fl. i Region Midt, bl.a. i samarbejde med Tolketjenesten.
 • Af tidligere koncepter kan nævnes:
  – Vi kaldte os Århus Powerpercussion til de store arrangementer…
  – Med Pernille Overø & Worlddance lavede jeg, frem til hendes alt for tidlige død, netværksdans med mennesker med behov for at styrke deres netværk.
 • Jeg er vild med trommer, og arrangerede i 10 år, hvert efterår en stor trommefest DRUMSPOT i min baghave. Her guidede jeg en kæmpe trommecirkel med over hundrede håndtrommer som sammen spillede efter den globale fredsbøn i natten…
Play 'n Drum percussion trio
Play ‘n Drum percussion trio * Trommer, sang og dans