Ubiquiti

Mads er certificeret AirMax administrator (UACA), efter at have bestået Ubiquiti’s certificeringskursus, og således lært alt om ‘best practice’ og gennemgået alle deres produkter. Safi.dk er dermed sikret at kunne udføre installationer med maksimal effektivitet.

WISP

Det unikke ved Ubiquitis AirMax grej er at det kan lave nogle super gode WiFi-links udendørs, men høje hastigheder og stort “throughput”. Altså kan det også levere en trådløs internetforbindelse over store afstande.

Det kaldes også WISP (Wireless Internet Service Provider)

Safi.dk er siden 2006 driftansvarlig for HOTSPOT SØVANG som er WISP og som leverer internet til ca. 120 husstande, med en Gigabit fiber som backbone.

Har du behov for hjælp til trimning/opsætning af trådløse netværk hjælper jeg gerne, også selvom det er med grej der ikke kommer fra Ubiquiti.
Min erfaring er blot at Ubiquitis wifi-grej er det bedste!
(Lige med routere er jeg så blevet helt vild med Mikrotik, men det er en anden snak)

 

Eksempel på WISP:
Eksempel på WISP med Ubiquiti

 

UNIFI

Jeg hjælper også med opsætning af administreret WiFi UNIFI

Salg af “trådløse dimser”

Ubiquiti certificeret
Mads er certificeret Ubiquiti AirMax administrator

Udover at kunne opsætte og optimere trådløse netværk, kan jeg også sælge dig det nødvendig grej til konkurrencedygtige priser.
Jeg er forhandler af alle Ubiquitis produkter, men sælger primært til kunder som jeg i forvejen hjælper med rådgivning og opsætning mv.

De mest interessante produkter finder du på din “Offline webshop”: Ubiquiti.nu

Kontakt mig for at få et tilbud på hvordan jeg kan hjælpe dig…